Arrangementen

Arrangementen

Of u nou een bruiloft wilt organiseren, een kok op locatie wilt hebben of juist wilt leren om cocktails te maken, wij helpen u graag! Hier volgt een greep uit de mogelijkheden. Staat wat u zoekt er niet bij? Neem gerust contact met ons op om samen op zoek te gaan naar een passende activiteit.

Kook workshop

Kook workshop Informeer voor de mogelijkheden

Heeft u iets te vieren? Lekkere zelfbereide hapjes, buffetje of barbecue. `t KoXke maakt het voor u.

Onder het genot van een drankje met wat lekkers krijgt u uitleg over het hetgeen we gaan klaarmaken. Dan binden we de schorten voor en gaan we aan de slag. Wij gebruiken hiervoor uitsluitend verse producten van hoge kwaliteit.

Spaanse tapas in Spaanse sferen

Spaanse tapas in Spaanse sferen Informeer voor de mogelijkheden

Aquitato Rico is gespecialiseerd in Spaanse tapas.

voor: Catering, plateaus, Salsabuffet, Walking diner en Wokken op locatie. Voor- elke feestelijke gelegenheid, groot of klein. lndien gewenst verzorgen wij ook drank, muziek en personeel. Alles in Spaanse sferen.

Cocktailworkshop

Cocktailworkshop infomeer naar de mogelijkheden

Zelf de lekkerste cocktails shaken. Of het nu een bedrijfsfeestje, vrienden/vriendinnen weekend of gewoon ‘voor de fun.’ is. Artofstyle bezorgt je een onvergetelijke en leerrijke dag, mede door onze professionele cocktailshakers.

Trouwen op Locatie

Trouwen op Locatie Bekijk trouwvideo

Trouwen op `n bijzonder mooie plek, samen met familie en je beste vrienden genieten en samen zijn.

Rofra: De leukste dagjes uit in Valkenswaard

Rofra: De leukste dagjes uit in Valkenswaard leuke activiteiten

Bij Rofra kun je terecht voor diverse dagjes weg! Ontdek rivier de Dommel per kano of kajak. Ook kun je fietsen, tandems, steps of mountainbikes huren of kun je lekker rondsnorren op solexen door de omgeving. Wil je liever wandelen door natuurgebied de Malpie? Ook hiervoor zijn er leuke GPS- en tabletwandeltochten. Kortom, voor ieder wat wils!

 

 https://rofra.nl/dagjes-uit/

 

Wellness bij vakantiehuis

Wellness  bij vakantiehuis Relaxen
 
Een dag of weekend `n Barrelsauna en/of hottubb on wheels huren voor 6-8 personen bij je vakantie huis.
Laat je verrassen door de ontspannende werking van `n houtkachel en de intense beleving van de opgietconcentraten. Door zijn authentieke ronde vorm stapelt de warmte zich niet op in de hoeken en wordt hij sneller warm. Met deze houtkachel bereik je na 20 minuten de gewenste temperatuur. Onze barrelsauna wordt volgens de eeuwenoude Finse traditie verwarmd met hout