Arrangementen

Arrangementen

Of u nou een bruiloft wilt organiseren, een kok op locatie wilt hebben of juist wilt leren om cocktails te maken, wij helpen u graag! Hier volgt een greep uit de mogelijkheden. Staat wat u zoekt er niet bij? Neem gerust contact met ons op om samen op zoek te gaan naar een passende activiteit.

Bierproeverijtje Grensgeval

Bierproeverijtje Grensgeval infomeer naar de mogelijkheden

wil je een gezellige Luyksgestelse bierproeverij op locatie met 5-6 speciaalbieren organiseren?

de plaatselijke brewmeister verzorgt de proeverij met een leuk verhaal en anekdotes.

geschikt voor groepen vanaf 8 personen.

Trouwen op Locatie

Trouwen op Locatie bekijk trouwvideo

Trouwen op `n bijzonder mooie plek, samen met familie en je beste vrienden genieten en samen zijn.

Rofra: De leukste dagjes uit in Valkenswaard

Rofra: De leukste dagjes uit in Valkenswaard leuke activiteiten

Bij Rofra kun je terecht voor diverse dagjes weg! Ontdek rivier de Dommel per kano of kajak. Ook kun je fietsen, tandems, steps of mountainbikes huren of kun je lekker rondsnorren op solexen door de omgeving. Wil je liever wandelen door natuurgebied de Malpie? Ook hiervoor zijn er leuke GPS- en tabletwandeltochten. Kortom, voor ieder wat wils!

 

 https://rofra.nl/dagjes-uit/

 

Wellness bij vakantiehuis

Wellness  bij vakantiehuis Relaxen
 
 weekend , midweek of week een houtgestookte hottubb  huren voor 6 personen bij je vakantie huis.
Laat je verrassen door de ontspannende werking van `n houtkachel en de intense beleving. Barrelsauna op aanvraag. zijn authentieke ronde vorm stapelt de warmte zich niet op in de hoeken en wordt hij sneller warm. Met deze houtkachel bereik je na 20 minuten de gewenste temperatuur. de barrelsauna wordt volgens de eeuwenoude Finse traditie verwarmd met hout

Koken met Dees

Koken met Dees informeer naar de mogelijkheden

Ik ben veelzijdig, creatief en heb mijn sporen verdiend in de keukens van de Valkenswaardse restaurants Odysseus, Zinnin en Vida Pura. Met een enorme passie voor koken en aangepast aan uw wensen, het budget en het seizoen, verzorg ik de perfecte catering op maat. Wil jij samen met familie, vrienden of collega’s een heerlijk buffet, diner, lekkere lunch of een wijnproeverij in je eigen huiselijke omgeving? Of ben jij opzoek naar een borrelplank of luxe fingerfood hapjes? Dan is Koken met Dees een unieke ervaring!

Met culinaire groet,

Désirée Vasiliadis, Smaakmaker.